• Landstede Kerstclinic voor jeugd van 6 t/m 15 jaar

  28 nov 2019
 • Het einde van 2019 komt in zicht en dus is het weer tijd voor de Landstede Hammers Kerstclinic! Landstede Hammers organiseert in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education voor de negende keer de jaarlijkse Kerstclinic voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.

  Bekijk hier het filmpje van vorig jaar en zoek de oud Sparta-speler:)!

  Na de grote belangstelling van de afgelopen jaren wordt de Landstede Hammers Kerstclinic wederom op twee dagen georganiseerd.

  • Donderdag 2 januari van 10:00 tot 15:00 uur in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.
  • Vrijdag 3 januari van 10:00 tot 15:00 uur in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.

  De kosten voor deelname aan de clinic zijn vijftig euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal, het kerstclinic t-shirt, een uitgebreide lunch en natuurlijk een fantastische basketbaldag met de spelers, coaches en mascotte van Landstede Hammers: Victory. “Ondanks het drukke Europe Cup programma van de heren hebben we ook dit jaar, voor de negende keer, de tijd gevonden om twee fantastische basketbaldagen in de kerstvakantie te organiseren.  Dagelijks krijgen we al vragen over de kerstclinic. Vanaf nu kunnen de kinderen zich weer inschrijven en zien wij er naar uit om ze op 2 en 3 januari te ontvangen”, meldt jeugdtrainer Mathieu ten Dam.

  Ten Dam neemt dit jaar de organisatie van de Kerstclinic op zich. “Afgelopen jaar mochten we over twee clinicdagen wederom zo’n 150 deelnemers verwelkomen. Fantastisch om te zien hoe al die jonge basketballiefhebbers genieten van de sport, het contact met de profs en coaches, en het onderlinge plezier. We willen er ook deze editie weer een onvergetelijke ervaring van maken in een bomvol Landstede Sportcentrum!”

  Aanmelden voor de clinic via de volgende webpagina:

  https://landstedehammers.nl/kerstclinic/

  Je krijgt dan een bevestiging van je aanmelding en op dat moment is de aanmelding definitief. Vervolgens ontvang je alle nadere informatie.